Spilleautomater på nett har blitt stort i Norge på noen få ord. Det faktum at det tross alt ikke er lov med fysiske spilleautomater og ekte penger i Norge, har selvfølfølgelig vært den største faktoren for dette.

Når du skal prøve norske spilleautomater på nett, bør du sørge for å få den beste bonusen. Dette gir deg ekstrsa penger å spille for, og en knallstart på ditt opphold. Vi har kåret den aktøren vi mener er best på spilleautomat bonuser og generelle tilbud og kampanjer rundt disse spillene.

Mr Green – spilleautomatens venn

Mr Green har vært på det norske markedet i mange år, og blir derfor sett på som en trygg og god spillaktør. Vi er ganske sikre på at de fleste nordmenn vil finne spill de trives med her.

Registrer deg hos Mr Green og motta 20 freespins nå!

PS: Her får du 20 freespins på Mega Joker når du registrerer deg som ny spiller!

Når du setter inn ditt første innskudd, kan du få opp til 3000 kroner i startbonus. Du får 100% match på ditt første innskudd, og kan med andre ord spille med 6000 kroner hvis du setter inn 3000. Dette kommer selvfølgelig i tillegg til gratisrundene du mottar ved registrering (disse før du uansett – innskudd eller ikke).

Mr Green er også en av de beste på å arrangere kampanjer, og det er verdi i å ha en konto her bare på grunn av dette. Hver eneste måned er det mange spennende kampanjer du kan benytte deg av. Dette er minst like viktig som en bonus på ditt første innskudd. Husk at innskuddsbonusen er et engangsbeløp – en aktør som er flink til å arrangere kampanjer derimot, vil også gi deg gode bonuser og tilbud på sikt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.