På lørdag ble det nok en stor jackpot-vinner av den enorme jackpotten på Hall of Gods. Denne gangen var det en heldig svenske som stakk av med rundt 50 millioner norske kroner. Altså bare et par millioner mindre enn nordmannen fikk i fjor høst.

Svensken, som er i 60-årene, bor i Östergötland, som også fikk en lottovinner samme dag. Kanskje det er her de heldige vinnerene bor, akkurat som Verdal i Norge?

Selvfølgelig hos Betsson

Og hvor ellers? Vi har sagt det utallige ganger før – Betsson Casino er stedet for de store jackpottene. Det kan ikke være tilfeldig at jackpotten går her hver eneste gang. Husk at Hall of Gods er en spilleautomat fra Net Entertainment, noe som betyr at alle aktører som har NetEnt som software og spillprodusent vil ha denne spilleautomaten.

Betsson har samlet utallige jackpot-vinnere de siste årene, dette gjelder også for en rekke nordmenn. Dette syns vi er moro, og håper selvfølgelig at trenden fortsetter – spesielt for nordmennene!

Feirer med 10 freespins på en annen jackpot

Nå er det bare å jakte jackpotten på den andre populære spilleautomaten, verdensrekordholderen Mega Fortune. Jackpotten her nærmer seg 30 millioner norske kroner, og du får 10 freespins hvis du registrerer deg som spiller. Hvis du allerede har en spillerkonto står dine freespins allerede og venter på deg. Hvem vet – kanskje du stikker av med jackpotten på Mega Fortune?

> Registrer deg hos Betsson nå for å jakte enorme formuer!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.