Slotfather er en spilleautomat som er veldig populær. Den er litt basert på den populære filmen Godfather, eller kanskje en liten parodi.

slotfather1

 

 

 

 

 

 

 

 

Du blir kjent med både Sammy Quickfingers, Fat Tony, The Slotfather og Frankie the Fixer. Det er flere forskjellige bonusfunksjoner i denne flotte spilleautomaten. En av disse bonusene heter Sleipe Direktegevinster. Dersom du får en sleip gangster ved siden av en koffert med penger på de tre første gevinstlinjene, vil gangsteren strekke seg over til kofferten, og kaste en bunke sedler din vei. Denne bonusen, og alle de andre er gangster-inspirerte.

Det er hele 30 gevinstlinjer i Slotfather, og de går i alle retninger. Det kan fort hende du får gevinster, som du ikke visste du ville få! Det er også en mulighet for å få freespins. Får å få Mafiaens Gratisspinn Multiplikator, må du få en gammel gangster ved siden av et maskingevær-symbol på en av de første hjulene. Dersom du får freespins, vil hjulene snurre, og du kan få gevinster uten at du betaler for å spinne hjulene. Dette er en fabelaktig mulighet for å vinne masse ekstra penger! Når du vinner gratisspins, kan du vinne opp til 20 gratisspins med en multiplikator på opp til 20x.

Hovedbonusen er en spennende funksjon. For å få denne, må du få tre Slotfather etter hverandre på samme gevinstlinje. Da får du ett oppdrag, som går ut på å fordele spilleautomater på 3 av 6 steder i byen. Når dette er gjort, får du møte selveste Slotfather, som gir den en andel av profitten spilleautomatene har gitt. I denne bonusfunksjonen kan du være riktig heldig, og vinne masse penger!

Du kan spille Slotfather hos Mr. Green. Prøv den i dag, og du vil få mange timer moro!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.