mrgreendromMr Green har for tiden en kampanje gående som går over ulike uker. Denne uken er det Grønne drømmer hos Mr Green og det vil si at det er tid for å skjemme seg bort litt fordi du fortjener det! Her er det eksklusive premier av høy kvalitet – dette fortjener man!

Kampanjen varer fra 20. januar til 26. januar!

Klikk her for å komme til Mr Green!

Steg 1: Hvilke pris vil du vinne denne uken?

  • Rolex klokke for han eller henne – Denne elegante gaven kommer i en liten pakke. Rolex er synonymt med ytelse, pålitelighet og luksus, og en Rolex kan snart være å ditt håndledd!
  • Luksus hjemmespa – Slapp av og masser dine slappe muskler og nedstresset hud med en luksus Jacuzzi. Du vil digge disse kalde vinternettene der du kan kaste deg oppi med massasjefunksjonen fullt på og kanskje også litt Champagne og sjokoladejordbær på bassengkanten.
  • Show me the Money – Hva ville du gjort for å få litt luksus? Kanskje 60 000 kr ville hjelpe?

Steg 2: Velg din ultimate pris.

  • Vinn en reise jorden rundt med en venn!
  • Vinn en Jetfly-tur til utkanten av verdensrommet

Steg 3: Legg inn din e-post adresse hos Mr Green og start drømmene. Klikk så på delta i kampanjesiden hos Mr Green, gjør et innskudd på minst 500 kr og la spillet begynne!

For å delta i kampanjen må du klikke deg inn på Mr Green kasino og registrere deg i kampanjen med din e-post adresse. Deretter setter du inn penger. Du får 1 lodd per 5oo kroner, som vil si at setter du inn 3000 kroner, får du 6 lodd. Det vil så bli trukket ut 11 vinnere som har tjent opp lodd hver uke.

Klikk her for å registrere deg hos Mr Green!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: ,

Comments are closed.