Avalon II er den nyeste spilleautomaten på Betsafe i skrivende stund og dette må jo feires! Betsafe er alltid flinke med kampanjer og turneringer til en hver tid og det er alltid noe nytt og spennende. Denne gangen er det masse flotte belønninger på den nye spilleautomaten Avalon II.

betsafe

Den nye spilleautomaten har hele 8 forskjellige bonusspill, gratis runder, scattere og hele 243 gevinstkombinasjoner. Dette betyr at her kan det fort bli en lønnsom affære for de som joiner dette eventyret! I tillegg til dette så kjører Betsafe en bonusjakt etter den hellige gral og du vil da få ekstra bonuser i tillegg til det du måtte vinne underveis! Nedenfor ser du en oversikt over bonusene!

Gå til Betsafe her!

  • Spill Avalon II når som helst mellom 5.2-14 kl. 00.01 og 27.2-14 kl. 23.59.
  • Få fem av karakterene i tabellen under på ett enkelt spinn, og vinn en bonuspremie
  • Fortsett å spille til du har vunnet alle de seks bonuspremiene for å fullføre Bonusjakten!
  • Bonuspremiene krediteres i et samlet beløp, fredag 28. februar.

Bonusjaktens premietabell:

Black Knight – 500 kroner
Guinevere – 250 kroner
Morgan – 250 kroner
Merlin – 500 kroner
Arthuer – 500 kroner
Wild – 1000 kroner

Husk at du bør holde utkikk etter trollmannen Merlin. Han kan dukke opp til enhver tid og gi deg et tilfeldig pengebeløp eller en multiplikator!

Dersom du ikke er spiller hos Betsafe fra før av, kan du enkelt klikke deg inn til Betsafe via våre linker og få en flott bonus når du registrerer deg og gjør ditt første innskudd. Dette tar ikke mange minuttene og da er du klar til å jakte på den Hellige Gral, du også! Lykke til!

Registrer deg hos Betsafe her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.