Norskespill kjører i gang med en kampanje om ikke mange dagene. Her gjelder det å ha gjort et innskudd før den 15. juli og du vil få en god belønning! Du kan totalt skrape til deg til sammen 50 freespins på Starburst og en reload bonus på 50%. Her gjelder det å slenge seg med!

norskespill

Mandag 15. juli starter kampanjen som varer frem til søndag 21. juli! Her kan du få masse freespins og en super reload bonus på 50%.

Det er kun spillere som har gjort et innskudd før den 15. juli som vil kvalifisere seg til 10 freespins på Starburst mandag. 15 juli. De som ikke har gjort dette må skyte inn penger minst 24 timer før kampanjen starter for å kvalifisere seg til de 10 gratisrundene.

Det betyr at en spiller må gjøre et innskudd for å motta 10 gratis spinn og enda et innskudd mellom 15. og 19. juli for å motta de siste 40 gratisrundene og en reload bonus på 50%!

Klikk her for å registrere deg hos Norskespill!

Eventuelle penger vunnet fra gratis spinn vil telle som bonuspenger. Penger vunnet på gratis spinn og innskuddet må omsettes (omsetningskrav) 35 ganger før noen del av bonusgevinster kan bli tatt ut fra kundens konto. Omsetningskravet for 50% reload bonusen og de 40 gratis spinnene er 25 ganger.

Hvis en kunde ønsker å ta ut penger før omsetningskravet er oppfylt vil bonusen og eventuelle tilknyttede gevinster gå tapt for spilleren og trekkes fra hans / hennes konto. Spillere kan følge deres nåværende omsetningskrav(ene) ved å sjekke under “Min konto” -> “Bonustilbud” -> “Casino”.

Spill hos Norskespill i sommer du også!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.