treasureDet er nå duket for andre runde av Treasure Trove Treats hos VeraJohn. Det er andre gang med Cash Drop og her snakker vi hele 40 000 kroner som skal deles ut. Disse blir fordelt over flere dager og nå har du muligheten til å være med å kjempe om din bit av kaken.

Spill hos VeraJohn her!

Hvordan kan jeg delta?

Fra og med 12. april til 16. april gir VeraJohn bort totalt 8.000 kroner hver dag – dette blir fordelt på flere heldige spillere. Det er kjempeenkelt å delta, så her er det bare å slenge seg med, kanskje blir du en av de heldige vinnerene.

Dette er veldig enkelt og her gjelder det å få med seg en ting, i grunn. Det er valgt ut spilleautomater som gjelder for perioden hvor det er en spilleautomat for hver dag. Hver dag du spiller riktig spilleautomat for riktig dag, kvalifiserer du deg til den tilfeldige trekningen som foregår hver dag. Kanskje stikker du av med 8000 kroner?

Tirsdag 12. april: Thunderstruck
Onsdag 13. april: Dragon Dance
Torsdag 14. april: Untamed Giant Panda
Fredag 15. april: Thunderstruck II
Lørdag 16. april: So Much Candy

Det er altså veldig enkelt dette her. Men, HUSK at du må spille for ekte penger, ellerst teller ikke deltakelsen din. Det vil si at om du ikke har registrert deg hos VeraJohn fra før av, må du registrere deg og gjøre et innskudd før du kan delta. Dette tar få minutter og du er klar for kamp! Lykke til!

Registrer deg hos VeraJohn her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.