Fotball-EM er rett rundt hjørnet og mange gleder seg masse! Nordicbet har allerede startet nedtellingen og gir daglige tilbud og bonuser helt frem til EM i Frankrike starter om ikke mange dagene. Nå kan du dessuten vinne en tur for to personer til finalen i Paris 10. juli.

fotballem

Klikk her for å komme til NordicBet!

Hvordan fungerer det?

Nedtellingen til fotball-EM varer i hele 24 dager, og du må melde deg på kampanjen hver dag for å kunne benytte deg av dagens tilbud. De spillerne som deltar på minst 20 av de 24 dagene vil være med i trekningen av VIP-pakker for to personer til en verdi av hele 110 000 kroner hver!

Gjennom trekningen vil 4 spillere bli tilfeldig trukket ut til å vinne en VIP-pakke for to personer for å oppleve finalen i paris den 10. juli. Trekningen blir avholdt den 10. juni og vinneren annonseres på siden samme dag etter kl. 17.00.

DAGENS TILBUD: Få et risikofritt spill på 100 kr som kan brukes på akkurat det du ønsker i vår oddsseksjon, både pre-match og på LiveBet.

Er du ikke spiller hos NordicBet fra før av, kan du enkelt registrere deg ved å klikke på lenken nedenfor. Du vil da kunne registrere deg på kort tid og bli med i kampanjen.

Registrer deg hos NordicBet her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.