Betsson har kjørt i gang med Riise’s Winter Quiz som går over 8 uker! Dette er en Quiz hvor du har mulighet til å vinne en reise for to til selveste nordalpene i Frankrike! I tillegg til dette kan du også vinne iPhone 5S, noe vi ikke sier nei takk til! Klikk deg inn hos Betsson for å delta i Quizen!

riise

I Riise’s Vinterquiz kan du være med i trekningen av en reise til Chamonix som er et svært populært skisted med beliggenhet ved selveste Mont Blanc. Der kan du stå på ski, gå flotte turer på isbreen eller se den herlige naturen i Frankrike! Dette er en opplevelse du sent vil glemme!

Gå til Betsson her! 

  • PREMIE QUIZ-UKE 3 – Denne ukes førstepremie er en iPhone 5S. Nummer 2 til 30 vil få 50 gratis spins på Mega Fortune.
  • PREMIE QUIZ-UKE 4 – Denne ukes førstepremie er en iPhone 5S. Nummer 2 til 30 vil få 50 gratis spins på Mega Fortune.
  • PREMIE QUIZ-UKE 5 – Denne ukes førstepremie er en iPhone 5S. Nummer 2 til 30 vil få 50 gratis spins på Mega Fortune.
  • PREMIE QUIZ-UKE 6 – Denne ukes førstepremien er en iPad. 2 til 30 vil få 50 NOK gratis til å sette på hvilken som helst kamp i Premier League og 50 gratis spins på Mega Fortune.
  • PREMIE QUIZ-UKE 7 – Denne ukes førstepremien er en iPhone 5S. Nummer 2 til 30 vil få 50 NOK gratis til å sette på hvilken som helst kamp i Premier League.
  • PREMIE QUIZ-UKE 8 – Denne ukes førstepremien er en iPhone 5S. Nummer 2 til 30 vil få 50 NOK gratis til å sette på hvilken som helst kamp i Premier League.

Dersom du ikke er registrert hos Betsson fra før av, kan du enkelt registrere deg via våre linker i dag! Du vil da få en flott velkomstbonus når du gjør ditt første innskudd! Sett deg i godstolen med en kopp med noe godt i og prøv deg på Riise’s Winter Quiz du også! Lykke til!

Registrer deg her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.