Net Entertainment lanserte i forrige uke en ny spilleautomat ved navn Crime Scene. Her har du en spilleautomat som skiller seg godt ut i mengden og temaet er jo som tittelen sier, et åsted! Nå kan du få 10 freespins på Crime Scene hos Comeon! 

Crime Scene er en veldig enkelt spilleautomat med noen stilige funksjoner. Spillet har fem hjul, 15 gevinstlinjer, 10 nivåer og innsats fra €0.01 til €1. Her er det altså store variasjonsmuligheter! Crime Scene har nå kommet til de aller fleste nettcasinoene som har Net Entertainment. Men, nå lønner det seg absolutt å spille på Comeon. Her får du nemlig 10 freespins på den nye spilleautomaten når du registrerer deg og gjør ditt første innskudd.

Opprett konto på Comeon for 10 freespins!

Sticky wild-symbol

Crime Scene er egentlig en veldig enkel videoautomat. Spillet har en sticky wild funksjon som gjør at du får mulighet til å vinne mer. Et vanlig wild symbol kan tre inn i vinner kombinasjoner og øke gevinst. I Crime Scene fungerer det også sånn, men bare enda bedre. I wild symbolene står det et tall fra 1-5. Det bestemmer hvor mange runder symbolet er sticky. Du har altså mulighet til å få fem wild symbol som er sticky i fem runder. Dette betyr jo at vinnermulighetene blir skyhøye! Etter hvor mange wilds du har, så øker også gevinsten.

Spill Crime Scene idag!

Bonusspill

Bonusspillet i Crime Scene er veldig enkelt. For å komme til bonusspillet må du ha 3 bonus symboler på skjermen. Når du kommer til bonusspillet får du opp 30 dokumentmapper som du må åpne en etter en. Bak disse skjuler det seg beviser, gevinst summer, kryss som betyr at bonusspillet er slutt og grønne haker som gjør at du kan spille videre selv om du skulle få et kryss. Alle bevisene er verdt x antall penger og vil bli lagt til når du åpner mapper med gevinster i.

Spill Crime Scene på Comeon i dag! Du får nå 10 freespins på den nye videoautomaten når du gjør ditt første innskudd!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: ,

Comments are closed.