Betsafe feirer fortsatt at en nordmann vant jackpotten på Mega Fortune for et par uker siden. Nå får alle nye spillere 20 freespins på den populære spilleautomaten!

Mega Fortune er en veldig kjent spilleautomat og dette mest på grunn av at den har enorme vinnermuligheter. Det spilles på den døgnet rundt og med den progressive jackpotten kan man vinne mange millioner! To nordmenn har til nå blitt mange millionærer på dette spillet. Nå trenger man ikke være en stor gambler for å bli millionær. Et par trykk, så kan det skje. Denne spilleautomaten har blitt historisk og dette på grunn av utbetalingene! Nå kan du spille Mega Fortune med freespins på Betsafe!

Betsafe feirer dette og gir derfor alle nye spillere 20 freespins på denne pengemaskinen. For disse gratis rundene kan også du bli millionær! I tillegg til dette får du også en innskuddsbonus på 100% opptil €100 når du gjør ditt første innskudd. Disse pengene kan du bruke på hvilket som helst spill enten det er egne favoritter eller for å teste ut nye spill!

Få dine 20 freespins her!

Mega Fortune er absolutt til å anbefale! Her kan du ha det mye moro! Spillet er fylt med spennende effekter for ikke snakk om det forrykende bonusspillet. Her er det fylt med nerver og spenning. Kanskje er det du som vinner neste jackpot? Denne øker hvert sekund og med disse gratis rundene er du mye nærmere jackpotten enn noengang!

Opprett konto på Betsafe her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: ,

Comments are closed.