Jackpotten på Hall of Gods stiger hele tiden og nå har den altså passert hele 41 millioner kroner! Dette er en enorm jackpot som kommer til å bli historisk. Betsafe ønsker at en av deres spillere skal bli den heldige vinneren av 41 millioner kroner og gir derfor alle spillerne litt dra hjelp!

Nå ønsker Betsafe at du skal få større sjanser for å dra i land den enorme jackpotten og deler derfor ut hele 50 freespins på spilleautomaten Hall of Gods dersom du gjør et innskudd på 200 kroner.

Få 50 freespins på Hall of Gods – Klikk her!

Jepp, du leste riktig. Alt du trenger å gjøre for å få 50 gratis spillerunder på Hall of Gods er og sette inn et innskudd på 200 kroner eller mer. Du vil da automatisk få 50 freespins på Hall of Gods innen kl 16.00 dagen etter. Dette er absolutt en fin mulighet for å kapre den enorme gevinsten. Kanskje er det du som stikker av med 41 millioner kroner? Dette er en pengesum som totalt vil forandre livet ditt og denne kan bli din!

Betsafe innskuddsbonus

Du tenker kanskje at du ikke har mulighet til å få disse gratisrundene dersom du ikke er registrert, men fortvil ikke. Registrer deg via våre linker i dag og du får dine freespins når du gjør ditt innskudd på 200 kroner eller mer. Du får i tillegg til dette en innskuddsbonus på 150% opptil €500! Dette er en bonus som også kommer godt med!

Registrer deg hos Betsafe i dag!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.