Net Entertainment har ligget ganske lavt i sommer, men har nå endelig våknet. Nå har de lansert en ny spilleautomat som allerede er tilgjengelig hos Betsafe. Spilleautomaten Beach er den nye hitten og nå er det absolutt sommerpreg ute å går. Det trenger vi riktignok med det skiftende været vi har hatt i sommer. Beach er absolutt en spilleautomat som gir deg sommer feeling.

Beach automaten er en veldig underholdende spilleautomat og oppfyller aller de kravene vi stiller til en slik spilleautomat. Den er leken og enkel, men har likevel en god del funksjoner som vi har glede av. Dette er absolutt et spill vi anbefaler dere å teste ut!

Spill Beach hos Betsafe nå! – Klikk deg inn her!

Spilleautomaten Beach har 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Vi sier at den har fem 5 hjul, men den har egentlig ingen hjul. Når man trykker på spin-knappen er det ingen hjul som spinner, men symbolene blir rett og slett skylt på plass ved hjelp av bølgene. Dette er veldig stilig og ikke minst nytenkende. Dette er med på å gjøre automaten litt annerledes og det er bare positivt. Funksjonene vi finner i denne spilleautomaten er Wildsymbol, den nye Octopus Wilds, Scatters og free waves. Dette er absolutt mer enn nok underholdning og store gevinstmuligheter er til stede!

Alle nye kunder hos Betsafe får en innskuddsbonus på 150% opptil €500! Det vil  si at nå har du mulighet til å gjøre en knall-start hos Betsafe!

Registrer deg hos Betsafe i dag – Spill Beach!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.