Endelig er South Park spilleautomaten tilgjengelig på markedet! Det er selvfølgelig Betsafe som har lansert den nå før den offisielle lanseringen 24. september. Nå kan du altså spille den lenge etterlengtede spilleautomaten basert på den kjente tv-serien South Park hos Betsafe! Er du glad i spenning, gevinstmuligheter og bonusspill? Da er dette spillet for deg! Masse latter og spenning.

South-Park-spilleautomat

Du kjenner kanskje igjen en eller flere av gutta på bildet ovenfor? Vel, for de som ikke gjør det så er dette guttene i den kjente tv-serien South Park! Nå har selveste Net Entertainment laget en spilleautomat i samarbeid med South Park Studios hvor du får møte disse guttene i et morsomt og spennende casinoeventyr!

Prøv den ut hos Betsafe!

Som vanlig så er det Betsafe som får slippe automatene fra Net Entertainment først og nå noen dager før den offisielle lanseringen. Det er selvfølgelig vi veldig glade for og da er det bare å fyre løs! Vi har prøvd den ut og må si at NetEnt har virkelig klart å gjenskape samme morsomme og kreative øyeblikk som det finnes i tv-serien!

Dersom du ikke er registrert hos Betsafe fra før av, kan du enkelt registrere deg via våre linker i dag. Da vil du kunne velge mellom to bonuser når du gjør ditt første innskudd. Slik får du den perfekte starten for deg og en bonus som passer deg godt! Lykke til!

Klikk her for å registrere deg hos Betsafe!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.