Nå er det nøyaktig en uke siden det tikket inn en melding om at en svensk 20-åring stakk av med Midi-jackpotten til Hall of Gods på Betsafe! Jackpotten var på hele 1.8 millioner kroner da han vant den og dette var en morsom melding å få! Det er alltid like gøy når de høye jackpottene blir vunnet.

Svensken hadde bare vært spiller hos Betsafe i en knapp måned da han stakk av med gevinsten på hele 1.8 millioner kroner! Dette er et fint eksempel på hvor flaks man kan ha og tenk at dette kan faktisk skje deg!

Spill hos Betsafe du også – Klikk her!

Hall of Gods og Mega Fortune er to spilleautomater som har masse til felles, de er laget av Net Entertainment og har samme progressive jackpot-system. Begge spilleautomatene har tre progressive jackpotter, Mini, Midi og Mega. Nå er Mega Jackpot på Hall of Gods oppe i hele 48,6 millioner kroner og Mega Fortune Mega Jackpot har passert 43 millioner kroner. Disse to jackpottene er sprekkeferdige snart og det er bare et tidsspørsmål om når de blir vunnet! Dette kan være deg og det lønner seg absolutt å prøve!

Kanskje har du riktig flaks å vinner en av disse jackpottene? Det gjør du iallefall ikke dersom du ikke prøver. Nå kan du spille Hall of Gods og Mega Fortune hos Betsafe! Dette er stor underholdning og er du heldig kan du bli mange millionær på få sekunder!

Registrer deg hos Betsafe i dag! – Prøv lykken du også!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , , ,

Comments are closed.