Nå er det vår og på vei mot sommer, noe de aller fleste er glade for. Man blir fort lei en trøtt og kald vinter! Betsson gir nå alle norske nye spillere enda en grunn til å smile – nå får alle nye norske spillere 100 kroner helt gratis hos Betsson!

Betsson er et veldig populært nettcasino og dette er det flere grunner til. Først og fremst så er det jo utrolig mange kode kampanjer på Betsson, nesten til en hver tid. En annen ting som er et stort pluss hos Betsson er deres fantastiske spillutvalg! Her har du mulighet til å teste ut hundrevis av spill i høy kvalitet. Betsson tilbyr en rekke med kvalitetsspill fra blant annet Net Enterntainment.

Nå får alle nye norske spillere 100 kroner helt gratis når de registrerer seg. Du kan klikke deg inn til Betsson via våre linker for så å registrere deg. Deretter får du beskjed om at du har 100 kroner å spille for. Dette er svært enkelt og tar ikke mange minuttene!

Opprett konto hos Betsson her!

Når du registrerer deg og gjør ditt første innsudd for du også en innskuddsbonus på 100% opptil 1000 kroner. Disse pengene kan du bruke på hva du vil og du får i teorien det dobbelte å spille for! Både innskuddsbonusen og de 100 kronene er bonuspenger og må spilles ut x-antall ganger før man kan ta dem ut. Dette kan du lese mer om i reglene til Betsson!

Få dine 100 kroner her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags:

Comments are closed.