Nå er det siste innspurt i forbindelse med The Race to Monaco, en turnering hvor du kan vinne drømmeferien i Monaco! Nå kan du samle inn ekstra lodd for å stikke av med seieren! Spill hos Mr Green du også!

Mr Green arrangerer en turnering kalt The Race To Monaco nå i mai. Her har du mulighet til å vinne en kjempefin ferie til Monaco med billetter til formel 1 og opphold på et luksuriøst hotell! Dette er en drømmereise og det er ikke rart at folk har lyst til å vinne denne. Mr Green har laget flere oppgaver/utfordringer som må gjennomføres for at du skal vinne lodd. Det gjelder å sanke inn flest mulig lodd for at din sjanse for å bli trukket ut er størst mulig. Den 18.mai trekkes det en heldig vinner av denne reisen og det kan bli deg!

Delta i The Race To Monaco her!

Onsdag 16. mai – Du får 3 lodd ved å spille Alien Robots
I dag har du mulighet til å sikre deg 3 lodd i turneringen! Alt du trenger å gjøre er og spille 20 runder påspilleautomaten Alien Robots med ekte penger.

Torsdag 17. mai – 17 gratis runder!
Nasjonaldagen feires også av Mr Green og de gir dermed alle spillere 17 gratis runder på spilleautomaten Gonzo’s Quest! Bruker du disse gratis rundene er du ytterligere et lodd rikere.

Dette er som sagt en veldig enkel konkurranse og hvems om helst kan delta! Registrer deg på Mr Green nå og bli med i trekningen om en drømmereise til Monaco! Når du registrerer deg og skal gjøre ditt første innskudd får du 100% innskuddsbonus opptil 3000 norske kroner! Disse pengene kan du bruke på hva du vil og du får i teorien det dobbelte å spille for!

Opprett konto hos Mr Green!

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.