ComeOn tippekupongGlad i tipping og fotball? Se ikke lenger enn til ComeOne sin HUB-kupong hvor du kan dra i land en solid kjempegevinst. Det er ikke noe mer klassisk enn den en god gammeldags tippekupong. Nå kan 100 000 kr i kontanter bli dine dersom du klarer å tippe riktig resultat i 10 utvalgte kamper og i tillegg svare riktig på et jackpot-spørsmål.

Registrer deg og spill HUB hos ComeOn.com!

Halvgarderinger

Ikke fortvil om du ikke får 10 rette. Få riktig resultat i 9 kamper og du vil vinne en del av en pott på 50 000 kr. I overkant stor utfordring å klare så mange rette? ComeOn hjelper deg med å gi 5 halvgraderingen du kan benytte helt fritt på kampene. Da får du altså muligheten til å tippe på to utfall i halvparten av kampene (hjemmeseier eller uavgjort for eksempel).

For å delta må du spille for minst 50 kr. Få gode tips til hva du bør tippe på ved å se ekspertenes tips og statistikk over hva andre deltagere har gjort.

Registrer deg med en konto hos ComeOn om du enda ikke har gjort det, klikk på «Kampanjer» og så videre til HUB-kupongen for å delta.

Tippekuponger på nett

Til nå har det vært først og fremst Norsk Tipping som har tilbudt tippekupong, men dette er nå et alternativ. Dette er dessuten noe vi forventer å se mer til fremover. Snart er det for eksempel fotball-EM, og det kommer til å bli en hel masse spennende kampanjer og tilbud.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.