Eggomatic er en ny spilleautomat som er lansert av Net Entertainment. Frem til 23. Mai kan den bare spilles hos Betsafe, da den ikke lanseres offisielt før da. Den kan som sagt spilles på Betsafe frem til da, så kom igjen og spill!

eggomatic

Eggomatic er en spilleautomat som gir deg litt action i hønsehuset. Sjefshanen i hønsehuset vil masseprodusere egg, som kommer ut av Eggomatic-maskinen til høyre på spilleskjermen. Eggene kommer ut langs et samlebånd, som går over hjulene på skjermen. Disse eggene har spesialfunksjoner, som aktiveres dersom de havner på et hjul hvor det allerede er et wild-symbol på hjulet. Eggene har som sagt forskjellige funksjoner. Noen av dem gir deg free spins, noen av dem gir deg pengegevinst, og noen av dem gir deg spesialwilds.

Det mest ettertraktede egget er Spreading Wilds. Dersom dette egget havner på et hjul hvor det allerede er et wild-symbol, aktiveres funksjonen. Alle symbolene som er rundt egget, vil bli gjort om til wild-symbol. Er du riktig heldig med plasseringen av egget, vil du kunne få opp til 9 wilds, og dette gir muligheter for store gevinster! Eggomatic er en morsom spilleautomat du absolutt burde prøve. Den er litt annerledes, i og med at eggene går på samlebånd på tvers av hjulene. For hver gang du spinner hjulene, blir eggene flyttet ett hakk til venstre.

Eggomatic kan du spille hos Betsafe i dag!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.