NetEnt har nå kommet med en lenge etterlengtet spilleautomat og NordicBet har selvfølgelig lansert Elements The Awakening! Dette er en spennende spilleautomat som tar  oss tilbake til jordens barndom med de fire elementene, ild, jord, luft og vann! Her er det spenning og ikke minst gevinstmuligheter!

Elements: The Awakening er en video spilleautomat fra NetEntertainment som vi har ventet på. Gleden var stor da denne ble lansert og dette ikke uten grunn! Dette er en helt unik spilleautomat som tar for seg et veldig viktig tema!

Spill den nye automaten fra NetEnt her!

Oppbyggingen på Elements: The Awakening er som de aller fleste automatene fra NetEnt, her finner du 5 hjul og 3 rader. Som i Evolution så er det ingen fysiske skiller mellom hjulene, men du ser likevel at de er fraskilt. Symbolene i spillet svever i løse luften, noe som gjør automaten veldig stilig!

Grafikken i spillet er helt utrolig og man blir virkelig fascinert av symbolene i spillet. Dette er en av spilleautomatene som virkelig gjør en nysgjerrig, man får lyst til å finne ut mer, prøve det ut. Her er det som sagt de fire elementene, jord, ild, vann og luft som er tema og dette kommer tydelig frem i automaten!

Nå kan du spille Elements: The Awakening hos NordicBet casino!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.