Nå er det EM i fotball og Betsson vil nå lage en turnering for damene hvor all snakk om fotball og EM er borte! Nå kan alle kvinner delta i turneringen hvor du kan vinne masse fine premier hos Betsson!

Betsson vil nå lage en kjempespennende uke for kvinnene hvor dem kan glemme all snakk om fotball og Europa Mesterskap. Alle kvinner inviteres nå til en turnering hvor du kan vinne fra en premiepott pålydende €250 og fra en ukentlig premiepot verdt over hele €7 500!

Bli med hos Betsson du også!

Det blir fort mye fotball prat i heimen nå som EM skal sparkes i gang. Derfor kan det være fint å koble helt ut med en skikkelig jente-greie! Nå kan alle kvinner delta i Escape Euro turneringen som er en casinoturnering hvor du kan vinne penger og også en tur sammen med tre andre venner til hvilken som helst destinasjon i Europa til en verdi av €6 000! Kanskje blir det du som får gleden av å ta med deg venninnene dine ut på tur? Det er veldig enkelt å delta!

Mellom klokken 20.00 og 22.00 hver kveld frem til og med 17.mai må du spinne mer enn alle andre! Altså. Spinn så mange spinn du klarer i løpet av dette tidsrommet hver kveld. Hvis du er den som har spunnet mest i løpet av kvelden vil du få 100€ fra den daglige premiepotte som er på €250. For å kvalifisere seg til  å være med i turneringen må du spille minst 50 runder med en innsats på minimum €0.20 per spin! Den som har flest spin når uken er over vil da lede leaderborden og dermed vinne 1.plassen hvor du får en tur til en verdi av €6 000!

Delta i turneringen du også!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: ,

Comments are closed.