Frem til og med den 15. mars har Norskespill.com en kampanje gående hvor du kan få en flott bonus! Du kan faktisk slå kloa i 20 freespins på selveste Mega Fortune! En av verdens mest populære spilleautomater og dette selvfølgelig ikke uten grunn! Dette er en real gevinstmaskin!

norskespill

Dette er en kampanje som alle bør benytte seg av og det er kjempeflott at de har laget nettopp denne kampanjen! Nå kan du altså få hele 20 freespins på Mega Fortune og det kan avgjøre veldig mye for din fremtid! Visste du at en nordmann som vant 92 millioner kroner på Mega Fortune vant ved hjelp av freespins?

Spill Mega Fortune hos Norskespill.com

Få 20 freespins – gjør et innskudd i dag!

Kampanjen startet i dag, 8.mars og avsluttes 15. mars. Det vil si at du har frem til og med neste uke på deg til å slå kloa i gratisrundene. For at du skal få disse må du være registrert spiller hos Norskespill i tillegg til at du også må gjøre et innskudd på minimum 80 norske kroner. Når dette er gjort vil du få 20 freespins på Mega Fortune første arbeidsdag etter innskuddet! Nå gjelder det å slenge seg på! – Kanskje stikker du av med neste enorme jackpot?

Dersom du ikke er registrert spiller hos Norskespill kan du registrere deg i dag. Du vil da få 100% opptil 1000 norske kroner i innskuddsbonus når du gjør ditt første innskudd!

Registrer deg hos Norskespill.com i dag!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , , ,

Comments are closed.