Påsken er snart slutt og det er tid for siste luke i årets påskekalender hos Mr Green! Det er nå klart for krim og spenning og nettopp derfor har de valgt å gi bort 5 freespins til alle spillere! Dette er en flott bonus som du absolutt bør benytte deg av!

5freespinscrime

 

Nå kan du altså stikke av med 5 flotte freespins på Crime Scene i kveld mellom klokken 15-24. Det er altså kun i dag 31. mars som disse er tilgjengelige! Crime Scene er spennende spilleautomat som virkelig kan avslutte en flott påske å en god måte!

Sjekk ut mer om Crime Scene hos Mr Green!

Crime Scene er en spilleautomat som tar deg med til et åsted hvor man får et visst innblikk i hva som foregår og med dette kommer det masse ubesvarte spørsmål og tanker. Dette passer perfekt nå i påsken hvor det er lagt mye vekt på krim! Nå gir Mr Green oss deres egen påskekrim!

Du kan altså få 5 gratisrunder på Crime Scene i kveld og for å få dette kreves det kun at du er registrert spiller. Så dersom du ikke er spiller hos Mr Green fra før av, kan du enkelt registrere deg via våre linker i dag. Du vil da får en innskuddsbonus på 100% opptil 3000 norske kroner!

Lykke til! – Registrer deg her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , , ,

Comments are closed.