starburssDersom du logger deg inn på Casumo i kveld vil du få en hyggelig overraskelse. Her venter det deg 13 freespins på spilleautomaten Starburst og disse får du helt gratis!

Logg deg inn på Casumo her!

Casumo slår på stortrommen i kveld og gir bort 13 freespins til alle kunder. Å få tak i disse gratisrundene er mye enklere enn man skulle tro. Det er bare å logge inn på din spillekonto og du vil bli møtt med en melding om at du har 13 freespins ventende på deg. Du kan da gå inn på Starburst å spille dem. Dersom du ikke skulle bli møtt med denne meldingen kan du gå inn på din profil og finne dem under dine verdisaker. Last inn spillet og la moroa begynne!

Disse gratisrundene kan være med på å gi deg en fantastisk start hos Casumo og ikke minst gi deg en real pengepremie! Har du hellet i bagasjen? Nå er det på tide å finne det ut.

Casumo bonus

Du kan registrere deg via våre linker og få deres flotte innskuddsbonus. Denne er 100% opptil €400 på ditt første innskudd. Noe som vil i teorien si at du får det dobbelte av hva du setter inn! Dette er i seg selv en flott start, men Casumo slenger likevel med 20 freespins i tillegg!

Registrer deg hos Casumo Casino i dag! – Klikk her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , , ,

Comments are closed.