Gemscapades er en ny spilleautomat som er utviklet av Betsoft. Den finner du på flere nettkasinoer, blant annet 7red.com. Den har flere spennende funksjoner, og vil falle i smak hos de aller fleste!

Gemscapades

Dersom du liker fargerike, spennende spilleautomater med store gevinster, er Gemscapades automaten for deg. Den har fem hjul, og tre linjer. Totalt er det 20 gevinstlinjer, da de i utgangspunktet 10, går begge veier. Det vil si at du vil få en gevinst, dersom du har matchende symboler på begge sider av skjermen. Det spiller ingen rolle om de starter på høyre eller venstre side, og dette er en stor fordel dersom du liker større vinnermuligheter! Du kan selv bestemme hvor stor innsats du vil spille med, og jo høyere innsatsen er, desto flere av gevinstlinjene spiller du med.

Wild-symbolet er en spennende funksjon i Gemscapades. Wild-symbolet finner du på de fleste spilleautomater, og det fungerer som en joker. Dersom du mangler ett symbol for å få en gevinst, vil wildsymbolet erstatte det som ikke passer, dersom det havner på riktig sted. Det kan også være med på å forlenge en vinnende rekke dersom det havner i riktig posisjon, og gevinsten blir enda større. I Gemscapades utvider wildsymbolet seg. Det dekker da hele hjulet, og du får da tilsvarende 3 wilds under hverandre. Dette er en mulighet for enda større gevinster, og du får i tillegg et gratis spin. Når du spinner gratis, vil wildsymbolet fortsatt stå på samme sted, og du får enda en sjanse til å vinne med det.

Gemscapades er en verden av fargerike edelstener med store gevinster, som du kan spille hos blant annet 7red.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , , ,

Comments are closed.