Sheriff Gaming har nå lansert nok en ny spilleautomat og denne gangen er det ComeOn som er kjappest ute med å tilby spillet. Gold Raider heter den nye spilleautomaten og dette er absolutt en automat som holder til forventningene.

Gold Raider er den nye lanseringen fra Sheriff Gaming og den er nå tilgjengelig hos ComeOn Casino. Her følger vi den beryktede skattejegeren The Gold Raider i hans jakt på enorme skatter!

Spill Gold Raider hos ComeOn i dag!

Dette er en 3D spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer. I spilleautomaten Gold Rider møter vi den beryktede skattejegeren The Gold Raider som har klart å flykte fra sin fangeleir og vi får være med i hans ville flukt i jungelen med vakter hakk i hel – det gjelder å holde seg ett skritt foran hele veien! Dette er absolutt en spenningsfull spilleautomat med en veldig opplysende introduksjonsvideo hvor du får vite hva som foregår i automaten.

Klikk her for å spille Gold Raider!

Av funksjoner så har denne spilleautomaten masse å by på. Her finner vi blant annet Wilds, Click-Me, og Extra Cash bonus. Dette er alle funksjoner som er med å gjøre spillet utrolig  underholdende, men øker også dine gevinster og vinnermuligheter. Gold Raider er absolutt en innholdsrik spilleautomat som det er verdt å teste ut. Vi må også nevne at grafikken i spillet er helt fenomenal!

ComeOn innskuddsbonus

Dersom du ikke er registrert hos ComeOn fra før av, kan du registrere deg via våre linker. Du vil få en innskuddsbonus på 100% opptil 2000 norske kroner dersom bestemmer deg for å gjøre ditt første innskudd. Dette er en perfekt start som spiller hos ComeOn!

Registrer deg hos ComeOn i dag – Klikk her!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.