Mr Green har nå en ny lansering som du kan ha stor glede av! Spilleautomaten Golden Shamrock har vært på markedet en stund, men det er først nå Mr Green har gleden av å tilby spillet i deres spillutvalg!

Er du en livlig person? Da er Golden Shamrock en spilleautomat som passer deg midt i blinken. Denne spilleautomaten har 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer. Av funksjoner er det Freespins, Scatters og Wilds som står for underholdningen. Golden Shamrock er en spilleautomat som er utrolig livlig og selv på en veldig trist dag, er dette en spilleautomat som kan gjøre at du ser litt lysere på ting og ikke minst lette stemningen. Her er det St. Patricks Day og den grønne øy som er i fokus.

Spill Golden Shamrock nå!

Golden Shamrock er absolutt en spilleautomat som vi kan anbefale deg! Her er det veldig masse underholdning og vi kan garantere at du vil dra litt på smilebåndet! Her møter vi irsk folkemusikk, irske dverger og mye mer! Spilleautomaten har klare fine farger og gir deg et veldig positivt og sprudlende første inntrykk. Veldig mange kritikere finner ikke noe negativt å si om denne spilleautomaten og det gjør heller ikke vi!

Registrer deg på Mr Green nå og få en innskuddsbonus på 100% opptil 1000 kroner. Det vil si at du får i teorien det dobbelte å spille for! Dette passer supert da du kan teste ut Golden Shamrock gratis!

Registrer deg hos Mr Green!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: ,

Comments are closed.