Mr Green er et veldig kjent nettcasino som har blitt svært populært. Dette av flere grunner. Nå har Mr Green fått en ny spilleautomat ved navnet Hamilton.

Hamilton er levert av Betsoft i forbindelse med spillefilmen Hamilton. Denne spilleautomaten likner en del på de andre spillene fra Betsoft da du spiller på de samme fem hjulene som vanlig og vi møter wilds, scattere, freespins og et bonusspill.

Spill Hamilton hos Mr Green!

Handlingen i spilleautomaten foregår i Somalia og du er på jakt etter GPS styrte raketter. Spillet er av svært god kvalitet og har stilige elementer når du vinner gevinst og når bonusrundene. Dette er en morsom spilleautomat som gir deg mye for pengene. Når du skal spille på Hamilton kan du teste den ut helt gratis før du spiller for ekte penger. Dette gjør at du enkelt kan forstå gangen i spillet og at du for et bedre utgangspunkt. Dette kan du gjøre hos Mr Green.

Innskuddsbonus

Når du registrerer deg hos Mr Green og gjør ditt første innskudd får du selvfølgelig en god start. Dette gir Mr Green deg ved å gi deg 100% opptil 3000 kroner i innskuddsbonus. Pengene kan du selvfølgelig bruke på den nye spilleautomaten Hamilton, eller du kan bruke pengene på andre spill.

Spill hos Mr Green i dag!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.