Fredag ble ikke en vanlig fredag for en 30 åring fra Hedmark. Han ble mange millionær da han spilte på Betsafe samme dag! Nå har Jackpotten på Mega Fortune gått igjen. Og, denne gangen også til en nordmann!

Jackpotten hadde akkurat passert 30,6 millioner norske kroner da en norsk 30 åring stakk av med hele jackpotten på Mega Fortune! Det er jo litt festlig at den har gått til en nordmann begge de siste gangene.

Spill Mega Fortune på Betsafe du også!

Mega Fortune er en veldig enkel, men spennende spilleautomat. Dette er ikke den norske 30 åringens favoritt, men han ble lokket til å spille på den på grunn av den enorme progressive jackpotten! Har han tidligere vært i nærheten av å stikke av meg Mega jackpotten, men fredag var hans lykkedag! Han har takket ja til økonomisk rådgivning fra Betsafe og har ikke tenkt til å skeie ut. Han velger å holde seg anonym og sier i intervjuer at han skal prioritere hus, bil, familie og venner.

Betsafe feirer

Betsafe er veldig glad for at de har fått gleden av å dele ut den enorme jackpoten. I den forbindelse har de valgt å feire dette og gir alle norske spillere 10 freespins på spilleautomaten Hall of Gods. Her er jackpotten passert 10 millioner, så kanskje blir det du som stikker av med denne jackpotten?

Få dine 10 freespins her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: ,

Comments are closed.