Jack Hammer er en kjempepopulær videoautomat fra Net Entertainment. Dette spillet har gjort utrolig stor suksess og nå vil NetEnt ta et steg videre og lansere en etterfølger! Jack Hammer 2: Fishy Business har verdenspremiere 23. juli!

Jack Hammer 2: Fishy Business vil også handle om de to kjente figurene, privatdetektiven og barskingen Jack Hammer som nå gjør et comeback. Her følger vi disse to typene i deres actionfylte eventyr. Spillet har utrolig mye å by på og vi gleder oss enormt!

Etterfølgeren Fishy Business har hele 99 innsatslinjer og du har utrolig mye muligheter. Spiller har også andre spennende funksjoner som Sticky Wilds og et gratisrunde spill som kan ta pusten fra en!Nedenfor vil du se hva du nå får muligheten til å glede deg over!

Funksjonene vi får i Jack Hammer 2 : Fishy Business:
– Alt fra 10-20 gratisrunder hvor gevinster multipliseres med 2.
– Sticky Wins med et påfølgende gratis spinn.
– Wilds/jokere
– 99 innsatslinjer.
– Random wilds i gratisrundene.

Jack Hammer 2: Fishy Business vil garantert bli en suksess den også. NetEnt vet å produsere kvalitetsspill! Dersom du gleder deg og har veldig lyst til å teste ut den nye spilleautomaten da den lanseres, kan du trøste deg med å spille litt på den orginale godbiten, Jack Hammer! Denne kan du spille hos Betsafe i dag, i morgen og akkurat nå det selv passer deg!

Spill Jack Hammer hos Betsafe!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , , ,

Comments are closed.