Nå har Betsafe fått nok en norsk spilleautomat i deres enorme utvalg. Dette er også en jokerautomat og denne heter Joker 8000! Denne klassiske spilleautomaten er det Microgaming som står bak og de leverer stadig!

 

Joker 8000 er en av kopiene fra de gode, gamle norske spilleautomatene mange av oss spilte mye på for noen år tilbake. Denne spilleautomaten er utrolig enkel, men likevel underholdende. Det er ikke enkelt å skape en fin mellomting der, men det har Microgaming virkelig klart!

Spill den norske spilleautomaten hos Betsafe!

Dette vidunderet består av tre hjul og fem gevinstlinjer, noe som er veldig vanlig hos de norske automatene. Joker 8000 har en Heads or Tail funksjon samt et supermeter. Når du får en gevinst, kan du velge å doble den som foregår på Heads or Tail. Der skal du velge enten Spar eller Ruter, og dersom du får riktig blir din gevinst doblet og bommer du så mister du den. Dersom du har lyst til å ta gevinsten enda et steg videre kan du trykke på START og ta den med opp til Supermeteret som du ser øverst på spilleautomaten. Det er her de virkelig store gevinstene utbetales! Utrolig morsomt og ikke minst nervepirrende.

Registrer deg hos Betsafe nå og få 150% opptil €500 i innskuddsbonus! Dette er en kjempefin bonusordning som nye spillere alltid setter pris på! Du får en liten smakebit på hva som venter deg hos Betsafe!

Registrer deg hos Betsafe her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: ,

Comments are closed.