Norgesmesterskapet i poker i 2012 var en enorm suksess! Aldri før har det vært så stor pågang og dette var utrolig moro! Nå er det straks klart for nytt norgesmesterskap og dette kommer til å bli en svært spennende tid. Vi gleder oss allerede!

nm

Norgesmesterskap i ulike sporter er alltid spennende og spesielt poker NM. I 2012 lokket det til seg 1046 nordmenn og mesterskapet i poker har vokst til å bli det største mesterskapet i Europa! Dette er utrolig morsomt og vi er veldig stolte. For 12. gang er det nå klart for en ny actionfylt pokeruke med masse festligheter og aktiviteter! Nå er det Dublin neste!

Spill Poker du også! Hos Betsafe får du poker av enorm kvalitet!

Betsafe gir deg muligheten til å vinne en plass i mesterskapets Main Event i Dublin og her med Hotell overnatting på Citywest Hotel fra 16. til 24. mars. Du kan skaffe deg en plass i Dublin via nettfinalene som spilles hver tirsdag, torsdag og søndag. Her garanterer vi en billett til mesterskapets Main Event €800/$1050. En finaleplass trenger faktisk ikke koste deg mer enn $0.01 dersom du går via den daglige Cheaproll-turneringen hvor du kan vinne plass i nettfinalene.

Hvis du ønsker å lage en kort prosess kan du selvfølgelig kjøpe deg direkte inn til Main Event i Betsafes Poker Red- klienten. Dette gjøres ved å registrere deg til turneringen “NM Live Main Event Final” som har 6. mars kl. 23.00 CET som starttid!

Da gjenstår det bare å si lykke til og stå på!

Registrer deg hos Betsafe for å spille spennende poker!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.