Tippeligaen og OBOS-ligaen kommer endelig i gang igjen i disse dager. Det feirer NordicBet med en skikkelig norsk fotballkampanje. Bonusen er enkel nok – sett minst 200 kr på en trippel (tre individuelle kamper) på kampene fra Tippeliagen eller OBOS-liagen og motta en 200 kr bonus tilbake som du kan bruke på en valgfri fotballkamp.

Registrer deg hos NordicBet Casino!

Bli med på festen hos NordicBet

kingofoddsVil du ta del i fotballfesten trenger du bare melde deg på kampanjen via NordicBet sine kampanjesider og plassere en trippel på noen av kampene frem til 16. mai. Etter du har gjort det vil du få utbetalt et bonusbeløp på 200 kr. Pengene vil bli automatisk gjort tilgjengelig til deg etter spillet er plassert.

Du velger helt selv om du vil plassere spillet via mobilen eller via en PC. Du kan spille både på LiveBet og via pre-match.

Bonusen du får utbetalt kan brukes på en helt valgfri tippekamp som NordicBet tilbyr, og beløpet må omsettes 3 ganger til odds på minst 1.50 før du kan ta pengene ut. Vær obs på at du må omsette bonusepengene i løpet av 14 dager, ellers vil de bli fjernet.

Vi håper du er like entusiastisk over at fotballsesongen er i gang som vi er! Husk at du alltid kan spille på oddsobjekter både før og under kampen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Norsk fotball er i gang - skal du tippe?, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Comments are closed.