Det finnes flere norske spilleautomater som er lansert på nett, og flere får vi håpe det blir. Selv om nesten samtlige populære automater nå er på nett, vet vi om et knippe som også kunne passet godt inn. Derfor tror vi ikke at det stopper med dette.

De mest populære online automatene

Jackpot 6000 er selvfølgelig den mest populære norske spilleautomaten, og var også den første som ble lansert på nett. Dette var den mest populære norske spilleautomaten også før forbudet kom til Norge, og spilleautomatene ble lansert på nett.

Mega Joker er en god nummer to, og er av flere ranket mange hakk foran Jackpot 6000. Det spesielle med denne norske storautomaten, er at du nå også kan vinne en jackpot som hele tiden øker. Dette er en så kalt progressiv jackpot.

Super Nudge 6000 er den tredje mest populære spilleautomaten, men ble lansert lenge etter de to førstnevnte. Grunnen til dette er uvisst, men det var Betsson som kjøpte opp lisensen. Dette betød at det var kun Betsson, og deres sider, som kunne tilby denne spilleautomaten. Nå er derimot lisensen utgått, og de fleste norske nettcasinoer har nå dette spillet i sitt utvalg.

Flere spilleautomater har kommet, og du kan spille på blant annet Kronesautomaten, Crazy Reels, Random Runner, Old Timer og mange, mange fler. Norske spilleautomater på nett ble en stor suksess, og vi kan som sagt nesten garantere at dette ikke er slutten. Tvert imot – vi tror dette kanskje bare er begynnelsen. Se for eksempel på det populære norske bandet, Plumbo, som også har lansert sin helt egen spilleautomat.

Denne, og flere spill kan du prøve hos 7red.com!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags:

Comments are closed.