Twin-Spin-Mega-WinNye spilleautomater er alltid like morsomt og vi gleder oss like mye hver gang. Denne gangen er det en ny automat fra Net Entertainment som er på vei. Spilleautomaten heter Twin Spin og er en nedstrippet og enkel automat i forhold til videoautomatene som NetEnt pleier å lage. Vi syns alltid det er like spennende og gleder oss masse til å få prøve nyheten!

Twin Spin kan kanskje sammenliknes med klassisk norske spilleautomater, men er ikke like “enkle” i design og grafikk som disse. Dette er en litt stiligere variant, men den er likevel veldig enkel sammenliknet med videoautomatene fra NetEnt.

Spilleautomaten er ikke lansert enda, men kommer snart på nettkasinoer som tilbyr spilleautomater fra Net Entertainment. Betsson er et av disse og vi gleder oss til å teste spilleautomaten hos dere om ikke lenge! Dersom du ikke er registrert hos Betsson fra før av, kan du enkelt registrere deg via våre linker og få 100% opptil 3000 norske kroner når du registrerer deg og gjør ditt første innskudd. I tillegg til dette får du 50 freespins helt gratis!

Hos Betsson har du et utrolig godt spilleutvalg med mange flotte spilleautomater fra blant annet Net Entertainment. Et lite tips, du bør absolutt teste ut Mega Fortune – spilleautomaten som har gitt mange mennesker drømmene oppfylt!

Klikk her for å registrere deg hos Betsson!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: ,

Comments are closed.