Er det noen som virkelig er kreative og raske med nyskapninger så er det Net Entertainment. De kommer stadig med nye spilleautomater og vi rekker nesten ikke bli kjent med en automat før neste er på markedet. Nå har de lansert den nye automaten Reel Rush, som virkelig får adrenalinet til å pumpe!

Reel rush

 

Den nye spilleautomaten Reel Rush har utrolig masse spennende å by på og vi er utrolig fornøyd med nykommeren! Er det noe NetEnt virkelig kan, så er det dette. De skal virkelig ha ros for at de klarer å opprettholde kreativiteten med tanke på hvor mange automater som blir lansert i løpet av ett år. NetEnt skaper alltid noe nytt, unikt og spennende! Alle automatene er ulike.

Spill Reel Rush hos Betsafe i dag!

Den nye automaten er veldig unik med sine 5×5. Dette er en oppbygging vi ser sjelden og det er alltid like spennende. Men, det er likevel bare 13 av de 25 symbolene som er spillbar ved et nytt spinn. For å få åpnet resterende må du vinne flere gevinster på rad – to og to vil da åpnes av gangen.

Av freespins er det 8 totalt som kan hentes. Du tenker kanskje at dette er lite, men med tanke på at alle de 25 symbolene åpnes, er det absolutt super uttelling! Du får totalt 3125 mulige måter å vinne gevinster på!

Klikk her for å registrere deg hos Betsafe!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , , ,

Comments are closed.