Betsoft har nå lansert en ny spilleautomat, It Came From Venus! Mr Green var selvfølgelig ikke trege med å lansere denne og nå kan du altså spille den hos dem! Dette er en morsom spilleautomat som handler om bonden Skeeter og hans eventyr!

It Came From Venus er en utrolig morsom spilleautomat hvor vi følger en helt vanlig bonde på hans bondegård han trodde var helt normal helt til han fikk besøk av et romvesen fra Venus! Skeeter og hans underlige venn lever et spenningsfult liv hvor de prøver å bekjempe hærens bestrebelser om å finne romvesenet!

Spill It Came From Venus du også!

Spilleautomaten er en av flere spill i Slots3-serien til Betsoft. Denne har fem hjul og hele 30 gevinstlinjer. Spillet har flere funksjoner som gjør denne attraktiv og den kan by på Random Wilds, scattersymbol, Feed Me Freespins, Double Up, Stacked Collapsing Wins og Save The Plant. Dette er alle funksjoner som gjør denne automaten underholdende og spennende! Her har du gode gevinstmuligheter.

It Came From Venus er en spilleautomat som har utrolig god grafikk, med velproduserte symboler og lydeffekter. Spilleautomaten er tiltrekkende med mange fine farger og stilige animasjoner! Den nye Betsoft automaten gir deg store muligheter til å tilpasse innsatsen etter ditt behos og du kan faktisk satse fra 1-5 mynter på hver av linjene og myntverdien kan justeres fra 0.02 til 0.50. Her er det med andre ord mange muligheter!

Mr Green innskuddsbonus!

Når nye kunder registrerer seg og bestemmer seg for å gjøre sitt første innskudd får de en innskuddsbonus på 100% opptil 3000 kroner. Det vil si at du i teorien får det dobbelte å spille for. Dette er en kjempegunstig bonus som absolutt er fin å ta med seg videre!

Registrer deg hos Mr Green – Spill It Came From Venus!

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , , ,

Comments are closed.