mega-fortune1Du har sett det før – en ny storvinner på Mega Fortune. Det begynner kanskje nesten å bli en slags klisje? Det sier noe om de enorme summene som hver dag blir spilt for på nett. Dette nyter vinnerne godt av når de spiller på progressive spilleautomater som Mega Fortune. Det koster ikke noe ekstra, og alle har like mye sjans til å stikke av med formuene.

Nå har en heldig vinner stukket av med over 22 millioner norske kroner på Mega Fortune. Tro det eller ei, men dette er faktisk en av de minste jackpottene som har blitt vunnet på dette spillet. Verdensrekorden ble for eksempel satt i januar 2013 av en spiller fra Finland. Hun stakk av med fantastiske 133 millioner kroner. Tidligere verdensrekordholder var norsk, da han i 2011 vant 92, 4 millioner kroner.

Er du neste storvinner?

Heldigvis har alle like stor vinnersjans, og det spiller ingen rolle hvor mye du satser. Vi anbefaler dog at du har alle innsatslinjer aktive, for å sikre at du har alle linjer åpne for bonussymbolene. For det er først når du kommer til bonusspillet at adrenalinet virkelig begynner å jobbe. Det er da du kan stikke av med helt enorme gevinster.

Hvem vet – kanskje er det nettopp deg som vinner flere millioner kroner neste gang jackpotten går?

> Prøv spillet hos Mr Green Casino!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.