I dag er endelig den offisielle lanseringen av den nye storsatsningen fra Net Entertainment. Scarface har allerede vært ute på markedet i noen dager, men det er i dag lanseringen er og derfor gir Betsafe alle spillere 10 freespins!

Scarface er en veldig stilig videoautomat som er basert på filmen, Scarface. Temaet i videoautomaten er tydelig og det er ikke vanskelig å forstå hva automaten er basert på. Her er det store gevinstmuligheter og mye moro i vente!

Spill Scarface her!

10 freespins

Betsafe gir alle sine spillere 10 freespins frem til i morgen klokken 23.59 CET. Disse gratisrundene får du når du har logget inn, funnet frem spillet og åpnet det. Da vil du få beskjed om at du har 10 freespins tilgjengelig. Dette gjelder 1 gang for en husholdning, spillerkonto, e-post, ip etc. Gratis rundene telles som bonus og gevinster fra disse vil bli bonuspenger som må spilles ut 35 ganger før du kan ta dem ut. Dersom du ikke er spiller hos Betsafe enda kan du registrere deg i dag og få 10 freespins du også!

Få dine 10 freespin her!

Når du registrerer deg hos Betsafe får du også en innskuddsbonus. Denne er 100% opptil €100. Dette er også bonuspenger og må også spilles ut 35 ganger før du kan ta dem ut. Les mer om dette på Betafe!

Da gjenstår det bare å si lykke til!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: ,

Comments are closed.