Net Entertainment har nå kommet med en ny videoautomat. Denne heter Scarface og er basert på actionfilmen Scarface. Temaet er gjennomført i hele automaten og den byr også på mye action. Nå kan du spille Scarface hos Betsafe!

Scarface er en videoautomat med fem hjul og 20 gevinstlinjer. Her har du også mange spennende funksjoner som gir store utbetalingsprosenter.

Spill Scarface i dag!

Stacked Wild-funksjon

Scarface har en Stacked Wild-funksjon som gir deg mye muligheter. Denne funksjonen kan utløse tre ulike funksjoner – Nudge Spin, Free Spin og Scarface bonus. Disse tre har hver sine funksjoner og gir deg veldig store gevinstmuligheter. Ellers i spillet er det masse spennende å se. Symbolene er stilige og actionfylte og sier masse om temaet.

Er du glad i actionfylte spill så er absolutt Scarface noe for deg. Her er det mye spenning og ikke minst utbetalingsprosenter. Scarface er som alle de andre spillene fra Net Entertainment, av god kvalitet og grafikken er kjempegod. Spillet holder absolutt til sine forventninger og gir deg en maksimal spillopplevelse! Dette spillet bør testes!

Opprett konto hos Betsafe i dag!

Har du lyst til å prøve ut denne spennende videoautomaten? Da bør du ta turen innom Betsafe. Her får du en innskuddsbonus på 100% opptil €100. Disse pengene kan du bruke på å teste ut Scarface eller spille på dine favoritter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: ,

Comments are closed.