Simply Wild er en ny, men klassisk spilleautomat. Den er laget av Betsoft Gaming, og du finner den hos 7Red.com og NorgesSpill.com. Simply Wild er en klassisk spilleautomat, som de aller fleste vil like. Dersom du er glad i de klassiske spilleautomatene, er denne absolutt verdt å prøve.

SimplyWildSC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Simply Wild er veldig enkel å forstå seg på. Det viktigste først. Det befinner seg to sett med hjul på denne spilleautomaten. Det første settet har bare en gevinstlinje, og her får du bare spilt dersom du spiller med innsatsen 1 kreditt, som også er den laveste. Her har du ikke muligheten for noen wilds. I det øverste settet, er det hele 10 gevinstlinjer, hvor du kan velge mellom innsatsene 5, 10 eller 20 kreditter. For å kunne benytte deg av wilds, må du spille med 10 kreditter, og 5 gevinstlinjer. Eller du kan spille med innsatsen 20 kreditter, og 10 gevinstlinjer. Dersom du spiller med høyeste innsats, får du også større gevinster!

Hjulene på Simply Wild fungerer slik at du har muligheten til å holde ett eller flere av dem på plass mens du spinner. Det vil si at dersom du har to-tre like symboler ved siden av hverandre, kan du holde disse hjulene og krysse fingrene for at de hjulene som spinner, matcher disse. Dette kan bidra til enda større gevinster, og er derfor en morsom funksjon.

Dersom du liker å gamble litt, har du muligheter ved å spille kron eller mynt. For hver gang du vinner en gevinst, kan du gamble den, og gjette på kron eller mynt. Gjetter du riktig, dobler du gevinsten, mens du mister gevinsten dersom du gjetter feil . Du kan selvsagt la vær å gamble, og bare samle inn gevinsten din som vanlig.

Liker du klassiske spilleautomater, bør du prøve Simply Wild i dag!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Simply Wild, 10.0 out of 10 based on 1 rating Tags: , ,

Comments are closed.