MegajokerMega Joker er en av de mest populære norske spilleautomatene på nett, men det er likevel svært få som har fått med seg hvordan man faktisk vinner jackpotten på denne morsomme spilleautomaten som er en nettversjon av det originale spillet Super Joker.

Dette var den første norske spilleautomaten på nett med en progressiv jackpot, og pottene har gått på flere titusen norske kroner.

> Vi anbefaler Betsafe Casino!

Det hele er ganske enkelt

Det kan faktisk ikke bli særlig enklere. Dette er en spilleautomat fra den gamle skolen. Du trenger nemlig ikke å oppfylle noe som helst. Det eneste du trenger å gjøre, er å kose deg og konsentrere deg om selve spillet. Alt annet vil gå av seg selv. I motsetning til for eksempel Mega Fortune, som vel er den mest populære progressive spilleautomaten på nett, trenger du ikke å havne på et bonusspill eller oppnå gitte gevinstlinjer for å vinne Mega Joker jackpot.

Den som vinner denne jackpotten, har vunnet den helt tilfeldig. Du kan med andre ord vinne uansett om du satser 100 kroner på alle gevinstlinjer eller om du satser en krone på en eneste gevinstlinje. Derfor trenger du ikke å tenke på noe annet enn å spille spillet du helt sikkert husker fra gamle dager – dette var en av de mest spilte før, og er den av de mest spilte på nett.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.