Unibet har som du kanskje allerede har fått med deg allerede, startet opp sitt eget mobilcasino. Her kan du spille flere av de kjente Unibet spillene direkte fra din mobil. Dette er kjempepraktisk og ikke minst morsomt. Du kan for eksempel spille Mega Moolah på gardermoen mens du venter på flyet ditt, eller du kan spille på bussen på vei hjem, eller du kan spille mens du venter på daten som aldri kom. Du har uendelig med muligheter!

Spill på Unibet du også! – Klikk her!

Mega Moolah er en populær spilleautomat som tar deg med på et afrikansk eventyr hvor du møter de afrikanske dyrene i deres levevilkår. Spilleautomaten er utrolig spennende på mange områder og har faktisk hele 4 jackpotter i tillegg til en progressiv jackpot hvor du kan stikke av med masse penger!

Unibet sier om spilleautomaten”En del av hver innsats blir lagt i en stor pott som blir utbetalt hvis du greier å utløse bonusspillene.

Bonusspillet aktiveres helt tilfeldig. Der finner du et hjul som er delt inn i ulike fargesegmenter, som også har fotavtrykk fra ulike dyr. Den minste jackpotten, mini, er vunnet hvis hjulet stopper på rødt med sebra spor. Du vinner Minor hvis hjulet stopper på oransje med spor av giraffen. Du vinner Major hvis hjulet stopper på gul med store elefantavtrykk. Til slutt, hvis du har slik flaks, så vinner du Mega Jackpot hvis hjulet stopper på hvit, med avtrykk fra løven.”


Vel, her ser du jo at det er utrolig mange muligheter og du kan vinne masse penger på denne spilleautomaten. Registrer deg på Unibet da vel, og test den ut!

Let etter millionene hos Unibet.com!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.