The Dudesons er en finsk guttegjeng som er gærne! De har utrolig mye rart for seg og utfører de aller fleste ting for å underholde. De har en egen tv-serie hvor vi ser dem gjøre forskjellige ting som for eksempel å gå på glødende kull eller liknende. De har skadet seg flere ganger under innspillingen til tv-serien, men det stopper ikke selveste The Dudesons.

Betsafe har nå inngått et samarbeid med dem og nå kan du stemme på en av 4 utfordringer hver uke. The Dudesons har laget til 4 utfordringer som du kan stemme på for hver uke og ved å gjøre dette får du automatisk 50 kroner gratis når du registrerer deg hos Betsafe dersom du ikke er spiller der allerede! Dette er utrolig fint og ikke minst gratis!

Besøk Betsafe her!

Denne uken kan du velge å stemme på 4 skikkelig kule utfordringer hvor det er snakk om alt fra kreps i underbuksen til å gå et slag i trynet av Robert Berneika. Den utfordringen som får flest stemmer vil bli filmet og vist i September.

Når du har brukt din stemme kan du klikke på registrer hos Betsafe og skrive inn DUDESONS i registreringskode feltet. Da vil du få 50 kroner helt gratis å spille for. Disse kan du bruke på hva du vil og du har mange muligheter hos Betsafe. Husk også at når du har registrert deg og skal gjøre ditt første innskudd får du en innskuddsbonus på 100% opptil 3000 kroner i casino og 2000 kroner i Sportsbook.

Registrer deg her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: ,

Comments are closed.