NordicbetDet er alltid like spennende når det blir nye ambassadører hos Nettcasinoene. Denne gangen er det NordicBet sin tur og de har kapret selveste Thomas Myhre! Dette er en tidligere landslagskaptein og han har spilt over 50 fotballkamper med det norske flagget på brystet!

Besøk NordicBet nå!

Få eksperttips fra Myhre

Thomas Myhre skal bidra på Oddsspill hos NordicBet i tiden fremover, noe som skal bli veldig spennende. Han kan røpe at på den nye bloggen til NordicBet vil han skrive fotballtips i de aller fleste ligaer og gi deg gode sjanser for å vinne på dine oddsspill. Nå kan du lære enda mer om fotball og odds og av selveste Thomas Myhre!

Han er en flott mann som har spilt fotball i over 5 forskjellige land og kjenner derfor godt til de forskjellige ligaene. Han sier også at han kommer til å skrive om alt fra Champions League og La Liga til Tippeligaen og 1.2 divisjon i Norge. Her kommer til det tips til de aller fleste, uansett hva du ønsker å tippe på!

Er du ikke registrert hos NordicBet fra før av, kan du gå inn via våre linker og registrere deg. Du vil da få en flott innskuddsbonus og en perfekt start på dine oddsspill! La deg inspirere av Thomas Myhre du også!

Registrer deg her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.