Microgaming har som du kanskje har fått med deg, en Untamed serie med ulike video spilleautomater. Du kjenner kanskje Untamed – Bengal Tiger? Denne serien er spilleautomater med villdyr som hovedtema. Nå har de kommer med en ny en, Untamed – Giant Panda. Dette er en spilleautomat som tar oss med til Kina hvor vi møter den utrydningstrude dyrearten, Giant Panda.

I denne spilleautomaten er det veldig mange funksjoner og effekter som garanterer underholdning! Det er fem hjul og 243  Ways to Win, noe som betyr at gevinstlinjene er borte. Du trenger ikke bekymre deg for at det blir lite gevinster. Nå er det nemlig hver vinnerkombinasjon som starter på det hjulet lengst til venstre som gir gevinster! Dette er veldig enkelt å forholde seg til å du blir ikke forvirret.

Spill Untamed – Giant Panda hos Betway!

Untamed – Giant Panda er en spilleautomat som ser veldig enkel ut ved første øyekast. Denne spilleautomaten har utrolig masse å by på og garanterer for din underholdning. Untamed – Giant Panda har blant annet Wilds, Collect a Wild, Lucky Nudge og Your Gamble som funksjoner som du kommer til å få sansen for. Disse øker vinnermulighetene dine enormt og gir deg masse spenning.

Your Gamble er en funksjon som lar deg bestemme vinneroddsene dine selv, og jo høyere den blir desto mindre blir gevinsten. Men, likevel, utrolig morsomt!

Nå kan du spille den hos Betway.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , , ,

Comments are closed.