At The Copa er Betsoft siste storsatsning! Dette er en spilleautomat som nå er tilgjengelig hos 7red. At The Copa er en utrolig underholdende spilleautomat og det er ingen tvil om at her får man virkelig maksimalt utbytte! Det er en grunn for at den sammenliknes med selveste Mega Fortune fra Net Entertainment!

atthecopa

 

Dette er altså Betsofts nyeste lansering og her ser vi en spilleautomat med masse liv og spenning! Vi blir tatt med på en fantastisk reise som er både spennende, nervepirrende og morsomt på samme tid!

Sjekk ut At The Copa hos 7red!

Vi skal først se litt på oppsettet på denne spilleautomaten. Den er bygd opp på ekte Betsofts tradisjonelle vis og det betyr at vi også i denne automaten ser 5 hjul, 3 rader og 30 gevinstlinjer. Det er helt supert med enkelt oppbygging for dette gjør at man kan pøse på med mere funksjoner og effekter uten at det blir for mye!

Nå skal vi over til det som kanskje er det aller mest tiltrekkende og vesentlige med At The Copa og det er dens likhet med Mega Fortune. Her finner vi nemlig hele 3 progressive jackpotter, noe som er umulig og ikke elske! Jackpotter er alltid gøy, progressive jackpotter er enda festligere og hele 3 progressive jackpotter er himmelsk! Dette er et spill du absolutt mååå teste ut!

Registrer deg hos 7red og spill At The Copa du også! 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.