Sheriff Gaming har nå kommet med en morsom spilleautomat! Beauty and the Nerd er spilleautomaten som tar for seg den kjente historien vi stadig ser på film hvor en nerdete gutt er håpløst forelsket i skolens mest populære jente!

beauty

 

I denne spilleautomaten møter vi Stan, en nerdete gutt som er håpløst forelsket i Kelly på bildet ovenfor. Hun er skolens mest populære jente og en skikkelig cherrleader-stjerne! Stan er veldig forelsket og lurer fælt på hvordan han skal få oppmerksomheten hennes og få henne med på date! Dette er en flott historie med masse underholdning!

 

Sjekk ut denne flotte kjærlighetshistorien du også!

Sheriff Gaming har en fast oppskrift på oppbyggingen på deres spilleautomater og dette betyr at vi finner 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer i Beauty and the Nerd. Her er maks mynt innsats 5. per linje og verdien på myntene kan være opptil 5.00 per mynt. Dette betyr at det er masse muligheter og du finner det nivået som passer deg best!

Beauty and the Nerd er spekket av funksjoner og her finner vi Wild/joker, Click Me bonusspill, Bonusspill, Scecial Kiss bonus og doblingsrunde. Underholdningen og gevinstmulighetene er garantert så nå gjelder det å sette seg ned for å spille!

ComeOn Casino tilbyr Sheriff Gaming og du kan derfor spille Beauty and the Nerd hos dem!

Registrer deg hos ComeOn og spill her!

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , ,

Comments are closed.