En av de store nyhetene hos Betsafe i denne tiden er den flotte spilleautomat lanseringen fra Net Entertainment. Creature From The Black Lagoon er en spilleautomat hvor NetEnt har samarbeidet med filmproduksjonsselskapet Universal Pictures! Tidligere fellesprosjekter er blant annet Frankenstein og Scarface!

Creature-from-the-black-lagoon

 

I spilleautomaten Creature From The Black Lagoon er en såkalt “Branded” spilleautomat som veldig kort forklart vil si at den er knyttet til en eksisterende merkevare og her er det snakk om filmen med samme navn fra 1950-tallet. Spilleautomaten handler om en ekspedisjon i Amazonasjungelen hvor de oppdager en menneskeliknende amfibieskapning som tydligvis har utviklet seg under vann. Denne klarer de etterhver og fange, men skapningen klarer imidlertid å flykte og dreper flere av ekspedisjonsdeltakerne.

Nyheten er en video spilleautomat bestående av 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer. Altså et veldig standard oppsett, men derfor har de ikke spart på kruttet når det kommer til grafikk, symboler og spenning! Vi kan også røpe at den høyeste mulige innsatsen på et enkelt spin er hele €200!

Klikk her for å prøve Creature From The Black Lagoon!

Creature From The Black Lagoon har selvsagt wildsymboler og andre godbiter å by på. I denne automaten er det to forskjellige wildfunksjoner, Sticky Wilds og Spreading Wilds. Spilleautomaten har også et Freespins Underwater Battle, hvor du kan sikre deg mange gratisrunder og mulige gevinster!

Er du glad i video spilleautomater, er dette et spill du absolutt må prøve! Her skjer det mye på en gang og gevinstmulighetene er store! Kos deg med nyheten!

Registrer deg hos Betsafe og spill nå!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , , ,

Comments are closed.