NextGen har nå kommet med en splitter ny klassisk norsk spilleautomat! Det er alltid like spennende når det kommer nye automater på markedet og vi nordmenn har desidert en liten greie for de klassiske automatene! Den nye automaten heter Jackpot Jester 50,000 og har masse klassisk norske kjennetegn, så her er det bare å hive seg med på moroa!

Jackpot-Jester

Som du kan tolke ut ifra bildet ovenfor så er det en skikkelig klassiker som er lansert! Her har de jobbet godt med å gjøre gjenkjennelseseffekten for de norske spilleautomatene så stor at denne vil garantert falle i smak for deg som liker disse gode gamle automatene!

Spill Jackpot Jester 50,000 hos Betsafe!

Den nye automaten har veldig mange kjennetegn på de klassiske norske automatene. Spillet er delt opp i to spilledeler med et toppspill og et basisspill. I toppspillet kan du spille for enda høyere innsatser, noe som selvsagt resulterer i at du får enda høyere gevinster! Basisspillet inneholder 3 hjul, 3 rader og 5 gevinstlinjer du kan vinne langs.

Som du kanskje kan forstå så er dette en veldig enkel spilleautomat, noe som er hovedegenskapen til de klassisk norske spilleautomatene. Den har få funksjoner, men klarer likevel å underholde på høyt nivå – det er noe spesielt med disse gode gamle! Dersom du liker Jackpot 6000, Mega Joker og disse automatene, vil denne garantert falle i smak. Det er en forholdsvis lik spilleautomat, men med nytt design og nye muligheter!

Registrer deg hos Betsafe – Klikk her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tags: , , ,

Comments are closed.